Ervaringen

[kkstarratings]

Verrast

Via deze website heel eenvoudig meerdere latexspuit offertes ontvangen van Latexspuitbedrijven bij ons in de buurt, we hebben er 1 uit gekozen en zijn super blij met het resultaat! Ze hebben bij ons de buitenkant van het huis gedaan.

18-12-2016 

werkt goed

Meestal vul ik alleen zulke formulieren in als ik ontevreden ben, maar ben nu zo tevreden dat ik hem toch maar ingevuld heb. Aanradertje hoor om zo eenvoudig latexspuit offertes aan te vragen. Groetjes peter!

07-03-2015, Peter 

Eenvoudig latexspuiter regelen

Via deze website heb ik meerdere latexspuiters bij ons in de buurt vergeleken. Met het resultaat waren wij blij mee. Fijn dat je zoiets gewoon via internet kunt regelen zonder allemaal te moeten bellen…

08-03-2015, Cor Dekker 

Super snel geregeld

1x voor mijzelf en 1x voor mijn buurman een latexspuit offerte aangevraagd, allebei de keren snel geregeld met een resultaat waar je u tegen kunt zeggen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

05-03-2015, Petera Cornberg 

binnenspuiten

Het spuitwerk ziet er prima verzorgd uit. Ze hebben het na de klus ook allemaal schoon achtergelaten, ze zijn afspraken nagekomen en alles is op tijd afgerond. Een aanrader dus!

29-02-2015, Bob van der Meer 


Heeft u ook latexspuit offertes bij ons aangevraagd? Deel ook uw ervaring!

[contact-form-7 id=”477″ title=”Ervaringen”]